M2700 + 6 HP BRUSH

M2700 + 6 HP BRUSH

M4700B
Prix : 395,00 €
Voorraad laag
EAN
4260069061886
M2700 + 6 HP BRUSH
Een wereldprimeur: multicontact hoogspanningsborstels! De meeste marters kunnen effectief worden bejaagd met pulserend ultrageluid. Tegen bijzonder agressieve of oude dieren met een verminderd gehoor is echter een versterkte verdediging noodzakelijk. De M4700B combineert daarom een ??“360°” ultrasone koepel met het schrikdraadprincipe ontwikkeld met hoogspanningsborstels.
De M4700B gebruikt het beproefde principe van hoogspanningsmarterverdediging als afschrikmiddel, maar de zes positioneerbare multi-contact hoogspanningsborstels kunnen meer dan gewone apparaten: eenvoudige hoogspanningscontactplaten werken alleen als ze in contact komen met een poot of snuit en dat de marter ook een deel van het voertuig van geleidend materiaal aanraakt. Met de M4700B hoeft het alleen maar over de vacht te gaan, aangezien de hele huid van het dier zich uitstrekt tot aan het actieoppervlak. De multi-contact hoogspanningsborstels dringen door de dichte en anders isolerende laag en hebben zowel een positieve als een negatieve pool waardoor het apparaat onafhankelijk is van de omgeving, aangezien het circuit ook sluit zonder een geleidend deel van het voertuig. Zelfs de slimste dierenindringer is hier gedoemd te mislukken!
Het gevolg is een schok die zeker leerzaam maar ongevaarlijk is. Om ervoor te zorgen dat kleine roofdieren het "vangnet" ook in grote motorcompartimenten niet kunnen vermijden, kan het systeem worden uitgebreid met vier extra multi-contact hoogspanningsborstels. Omdat het toestel en de randapparatuur ook volledig waterdicht zijn, kan de M4700B altijd op de meest strategische plek in de motorruimte worden geplaatst.
Meer informatie
Code du produit M4700B
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:M2700 + 6 HP BRUSH